Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، محمدرضا مردانی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در دوره تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد، گفت: استادان دانشگاه و به فرموده رهبر انقلاب، فرماندهان جنگ نرم به خوبی به اهمیت دانشگاه و لزوم نقش‌آفرینی استادان بسیجی واقفند، در این برهه از زمان مهم‌ترین رسالتی که دانشگاهیان مخصوصا نهضت استادی بسیج برعهده دارد، تحقق گام دوم انقلاب و فراهم‌سازی بسترهای تحقق گام دوم انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استاد دانشگاه بیان کرد: گام اول انقلاب را رهبری با آسیب شناسی بیان کردند و برای گام دوم که چله دوم انقلاب است، ابعادی را بیان فرمودند و یقینا تحقق این ابعاد دو هدف دارد که نتیجه‌اش تشکیل دولت اسلامی و تمدن نوین اسلامی خواهد بود و برای تحقق آن جامعه استادی بسیج باید پیشرو باشد.

وی با اشاره به گام‌های خوبی که در بسیج اساتید در این عرصه برداشته شده، گفت: با وجود تلاش‌هایی که صورت گرفته و کارهای خوبی که انجام شده؛ اما هنوز دانشگاه و دست اندرکاران حوزه فرهنگ و اندیشه جایگاه این بحث را به معنی واقعی درک نکرده‌اند و نتوانستند وظایف خود را چنانچه باید در این مسیر برعهده گیرند. موضوع بیانیه گام دوم انقلاب موضوع مهمی است و ما در نهضت استادی هر تلاشی برای تحقق آن لازم باشد، انجام می‌دهیم. در این زمینه با برنامه مشخص و نقشه راه معین و با همراهی و تقسیم کار در هر حوزه که همان هفت بعدی است که رهبری تعیین فرمودند باید پیش رفت و از همکاری همه نهادهای عمومی و انقلابی نیز بهره گرفت.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور، عنوان کرد: شرط اول موفقیت در این مسیر، فهم درست بیانیه گام دوم انقلاب است و این فهم درست باید ابتدا در جامعه نخبگان رخ دهد، امروزه مدیران و مسئولان، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و طلاب و استادان حوزه‌های علمیه هستند این جمع باید این موضوع را حل کنند. اکثر افرادی که در راس قرار می‌گیرند از همین افراد هستند. بنابراین تلاش ما در گام اول برای فهم اندیشه انقلاب اسلامی و اندیشه امامین انقلاب در بین استادان بسیجی است و در گام دوم باید به تبیین و ترویج و گسترش و انتقال اندیشه به نسل جوان و سایر دست اندرکاران پرداخت. باید گام‌های نخست برداشته شود و برای مراحل بعد هم در حوزه خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی گام‌های موثری بر اساس نقشه راه با همفکری در حوزه‌های مختلف برداشت تا این مسیر طی شود و تمدن اسلامی شکل گیرد. به فرموده رهبر انقلاب برای ایجاد تمدن اسلامی گام‌های زیادی وجود دارد و بسیج اساتید هم یکی از اولویت‌هایش را در این مسیر قرار داده است.

‌وی افزود: برای تقویت و آماده‌سازی نیروهای فکری که باید در دانشگاه‌ها نسبت به تبیین و ترویج این مسئله مبادرت کنند، لازم است جلسات تخصصی و موثر به شکل کارگاه، گفت وگو و مناظره برگزار شود تا بتوان گروهی از علاقه‌مندان را به عنوان سفیران این حوزه معرفی کرده و با تشکیل حلقه‌های علمی و طی کردن مراحل تحقیق و پژوهش، ابعاد هفت گانه بیانیه را بر اساس مهارت‌ها و تخصص‌ها و رشته‌های متنوع پیاده سازی کرد.

مردانی با اشاره به شکل گیری هسته‌های اولیه مباحث گفتمانی در ابعاد هفتگانه بیانیه رهبری در بسیج اساتید، گفت: علاوه بر گسترش این هسته‌ها باید بسته‌های قابل فهمی در این زمینه برای هر قشر  و در هر سطح علمی و سنی تولید شود تا این مسئله به گفتمان ملی یا مطالبه ملی تبدیل شده و بتواند مسیر را برای دولت‌ها و دستگاه‌های اجرایی در قوای سه گانه هموار شود و بر این اساس آنها  بتوانند حرکت خود را به سمت تحقق این بیانیه در مباحث مختلفی چون عدالت و موضوعاتی که مطالبه جدی مردم است هدایت کنند.

وی در پایان ضمن تاکید بر اهمیت این جلسه از استادان بسیجی خواست، در تحقق این بیانیه که نقطه امید مقام معظم رهبری برای آینده نظام و انقلاب است، تلاش کرده و به عنوان سرباز، پرچمدار تحقق منویات رهبر انقلاب باشند.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1102481 برچسب‌ها بسیج اساتید بیانیه گام دوم انقلاب

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: بسیج اساتید بیانیه گام دوم انقلاب بیانیه گام دوم انقلاب بسیج اساتید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۹۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مجتبی مهدوی ارفع شامگاه جمعه در مراسم یادبود حافظان محراب و منبر قوچان هم‌زمان با شب شهادت امام جعفر صادق علیه الاسلام در بقعه آقانجفی قوچانی اظهار کرد: قرار گرفتن جبهه حق و باطل مقابل یکدیگر از ابتدای تاریخ بشریت تاکنون وجود داشته است و پیروزی انقلاب اسلامی این رویارویی را بیشتر آشکار کرد.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان بابیان اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی همه تلاش‌ها صورت گرفت تا این انقلاب و تئوری تمدن نوین اسلامی متوقف شود، گفت: بلافاصله پس از پیروزی، تمام ظالمان و مستکبران عالم به حمایت از صدام جمع شدند و جنگ تحمیلی را به وجود آوردند و جریان دفاع مقدس برای این بود که انقلاب اسلامی توسعه پیدا نکرده و به اهدافش نرسد.

وی با یادآوری این موضوع که وقتی جریان باطل به اهداف خود نرسید تهاجم فرهنگی، ناتوانی فرهنگی و قتل‌عام فرهنگی را به وجود آورد، تصریح کرد: این انقلاب با رهبری‌های امام راحل و رهبر معظم انقلاب اسلامی به مسیر خود در تحقق اهداف و آرمان‌هایش ادامه می‌دهد.

مهدوی ارفع تحقق وحدت امت اسلامی برای تشکیل جبهه‌ای واحد برای مقابله با استکبار را یکی از اهداف مقام معظم رهبری دانست و خاطرنشان کرد: ایجاد محور مقاومت در میان کشورهای اسلامی وظیفه و تکلیفی بوده که از ابتدای خلقت همه انبیای الهی به دنبال آن بودند یعنی خط مبارزه دائمی و خستگی‌ناپذیر انجام شود.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه در چله دوم انقلاب باید منشور ترسیمی رهبر معظم انقلاب اسلامی را سرلوحه اقدامات و فعالیت‌های خود قرار دهیم هم در خودسازی هم تمدن سازی و…، ادامه داد: باید با استفاده از ظرفیت رسانه‌ای منبر به تبیین ارزش‌های و آرمان‌های اسلام پرداخته شود و زمینه رهبری مردم را به سمت انجام‌وظیفه سوق داد.

وی پایگاه مسجد را محور همه فعالیت‌ها خواند که مردم پشتوانه این حرکت هستند و تصریح کرد: توجه به مسجد، محراب و منبر راه حرکت به سمت تحقق ارزش‌های و آرمان‌های اسلام بوده و باید هسته‌های مقاومت فرهنگی، اجتماعی و حتی امنیتی در مسجد شکل بگیرد تا اسلام جهانی شود.

مهدوی ارفع هدایتگری، تحقق حاکمیت الهی و هدایت مردم به سمت سعادت و کمال را هدف بعثت انبیا برشمرد و بیان کرد: فلسفه پیامبران الهی این بود که مردم عبودیت و بندگی خداوند را داشته باشند و از طاغوت، کفر، بی‌دینی و الحاد پرهیز کنند.

رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان با اشاره به اینکه امام صادق (ع) در طول ۳۴ سال امامت خود همواره در مسیر مبارزه با طاغوت و طاغوتیان حرکت کردند، افزود: امام صادق (ع) به دنبال پیاده‌سازی حاکمیت مطلق الهی بر اساس سیره تمدن سازی اهل‌بیت علیهم‌السلام بودند و در این مسیر منظومه فکری و عملی و اجتماعی اسلام را تدوین کردند.

وی با بیان این مطلب که در طول حیات امام صادق (ع) بیش از ۴ هزار نفر شاگردی ایشان را کردند، گفت: امام صادق (ع) در اقدامی راهبردی به بیان احکام فقهی و زندگی به همراه سبک حیات طیبه پرداخته و با بیش از ۳۵ هزار حدیث فقهی به تبیین حاکمیت الهی در عرصه فردی و اجتماعی پرداختند.

مهدوی ارفع تأکید کرد: امام صادق علیه اسلام با تربیت شاگردان شبکه‌ای از مروجان و مبلغان دین اسلام و تفکر شیعی ایجاد کردند که هم زمینه ارتباط شیعیان با مردم فراهم شد هم تشکیلات و سازمانی برای ائمه بعدی به وجود آمد.

کد خبر 6096117

دیگر خبرها

  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان
  • همه ارکان دولت درگیر طرح نهضت ملی مسکن/ جهادگران پای کارند
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • نشست‌های تبیین و تعالی در ۲۸۰ حوزه و کانون بسیج سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • تکریم معلمان در جامعه نهادینه شود
  • بیداری امروز دانشگاهیان در غرب، تحقق راهبرد الهی برای تغییر است
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است