Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)،‌ محمود هاشمی با اشاره به اهداف برگزاری دوره تربیت مدرس گام دوم انقلاب  گفت: دوره تربیت مدرس به منظور ایجاد فهم عمیق و مشترک و تراز از بیانیه و گفتمان سازی مفاد بیانیه گام دوم انقلاب بین استادان بسیجی دانشگاه‌ها و جلوگیری از برداشت‌های جزء نگر و فقدان نگاه‌های کلان و جامع به بیانیه و کمبود استادان توانمند در تبیین بیانیه گام دوم برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس ستاد اجرایی بیانیه گام دوم انقلاب سازمان بسیج اساتید کشور ادامه داد: موارد یاد شده مهم‌ترین مسائلی است که پیش بینی دوره‌های تربیت مربی استادان بسیجی در دانشگاه‌ها را ضروری و حیاتی ساخته است. لذا تربیت مربیان بسیجی بیانیه گام دوم انقلاب جهت ارتقای فهم و انگیزش استادان دانشگاه‌ها، لبیک گویی به تدابیر مقام معظم رهبری در فراخوان به کارِ روی بیانیه،  کمک به پیشبرد انقلاب اسلامی در نهادینه سازی بیانیه گام دوم، گفتمان سازی نقشه راه بیانیه با تولید ادبیات و تکثیر نیرو در دانشگاه‌ها و جامعه از اهداف اصلی این دوره است.

وی به شیوه برگزاری دوره تربیت مدرس اشاره کرد و گفت: دوره تربیت مدرس در دو سطح طراحی شده است. سطح عمومی به آشنایی با ساختار کلان بیانیه، فهم دقیق از اجزای مفهومی و توانمندسازی برای عملیاتی نمودن بیانیه و سطح تخصصی به شناخت تفصیلی و عمیق در یکی از عرصه‌های تخصصی هفت گانه بیانیه گام دوم خواهد پرداخت و این دوره به صورت حضوری و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در چهار عنوان کلی و 12 جلسه یک ساعت و نیمی در سه روز ( روزهای پنج شنبه -سه هفته متوالی ) از ساعت 8 تا 15 برگزار خواهد شد که اولین جلسه در روز پنج شنبه چهارم دی ماه برگزار می‌شود.

هاشمی عنوان کرد: به استادان شرکت کنند پس از ارزیابی گواهی پایان دوره اعطا خواهد شد و با توجه به ظرفیت محدود به خاطر شرایط کرونا استادانی هم که بصورت غیر حضوری شرکت می‌کنند گواهی شرکت در دوره (نه گواهی تربیت مدرس ) اعطا خواهد شد. با توجه با استقبالی که از دوره توسط استادان بعمل آمده در مرحله اول 30 نفر از اساتید شرکت خواهند کرد و سایر اساتید علاقمند، دغدغه مند و متقاضی که در این مرحله دعوت نشوند در اولویت دوره بعدی خواهند بود. 


رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به عناوین و سرفصل های دوره (مبانی، بیانیه، نتایج) اشاره کرد و گفت: عناوین دوره شامل مبانی فهم گام دوم، تحلیل ساختار بیانیه گام دوم، نقشه راه تحقق گام دوم و الزامات عمل به بیانیه گام دوم است که اولین عنوان دوره شامل چرایی گام دوم؟ چیستی گام اول؟ روش شناسی فهم اندیشه و منظومه فکری مقام معظم رهبری و ریشه یابی بیانیه گام دوم (جایگاه راهبردی بیانیه گام دوم و ارتباط آن با فرآیند تحقق اهداف انقلاب اسلامی) است.

وی اضافه کرد:  دومین عنوان دوره شامل روش های تحلیل و روایت‌های موجود از بیانیه و روایت مبتنی بر مکتب انقلاب، عظمت حادثه انقلاب، عظمت راه طی شده و دستاوردهای انقلاب (بقا و پیشرفت نظام و تثبیت مرحله دوم)، عظمت چشم انداز پیش رو (طلوع خورشید ولایت عظمی در بستر حرکتی تمدنی) و تبیین مرحله دولت و چیستی خودسازی انقلاب، جامعه و تمدن اسلامی و تفاوت با تمدن مهدوی و شبهات این مسئله و عظمت نقش جوانان به عنوان نیروهای پیش ران مبتنی بر مسئولیت و رسالت جوانان در بیانیه و بایسته ها و الزامات حضور جوانان در گام دوم است.

به گفته هاشمی، سومین عنوان دوره شامل اصول نقشه راه (تمرکز بر دولت سازی، مردم پایگی، ایمان محوری)، میادین عملیاتی گام دوم (هفت عرصه جهاد علمی پژوهش، رشد معنویت و اخلاق، تقویت اقتصاد مستقل،عدالت ومبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن، سبک زندگی)، حرکت عمومی، طرح و ساختار عملیات، جایگاه و نقش استادانی بسیجی در تحقق نقشه راه، رسالت مردم در گام دوم انقلاب (انتخاب، نظارت، تعاون و مشارکت و رسالت مسئولان در گام دوم انقلاب است. چهارمین عنوان شامل الزامات تحقق اهداف بیانیه گام دوم( تحول ایمانی، تحول گفتمانی، تحول ساختاری) است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1084548 برچسب‌ها بیانیه گام دوم انقلاب بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بیانیه گام دوم انقلاب دوره تربیت مدرس بسیج اساتید دانشگاه ها نقشه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۶۹۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در مراسم بهره برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح بسیج سازندگی خراسان رضوی گفت: این طرح های محرومیت زدایی پارسال با همکاری ۶ هزار گروه جهادی در سطح استان خراسان رضوی اجرا شد.

وی گفت: سال گذشته بسیج سازندگی ۲ هزار و ۶۸۰  پنل‌ خورشیدی خانگی را به سرانجام رساند که در خراسان رضوی هم تعداد خوبی اجرا شد و ۳۰ مورد در منطقه بردسکن انجام شده است که به بهره برداری رسید.

سردار محمد زهرایی افزود: اجرای طرح پنل‌های خورشیدی برای حمایت از روستاییان در اولویت بسیج سازندگی کشور است. 

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم گفت: طرح ملی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیج طی یک ماه آینده به دولت و مجلس ارائه می‌کند که طرح‌های اشتغال زایی و تولیدی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد.

وی گفت: بسیج سازندگی پارسال ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند و در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

آبرسانی به ۱۷۰۰ روستای محروم کشور در دولت سیزدهم
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور ابراز داشت: اجرای طرح جامع محرومیت‌زدایی به صورت مردم‌پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز شده که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفته است و در این زمینه آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.

سردار زهرایی ادامه داد: در طرح «از آبخیز تا جالیز» با صرف هزینه ۹ هزار میلیارد ریال ۶۹۰ پروژه این طرح در روستا‌های کشور اجرا شد.

وی بیان داشت: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم بسیج سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است، ۴۰ هزار میلیارد تومان از این اعتبارات نیز در اختیار استانداران است.

به گفته وی، سازمان بسیج سازندگی پارسال ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.

دیگر خبرها

  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی
  • مشکل اصلی برای آتش‌بس در غزه شخص نتانیاهو است
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • حضور ۱۷ تیم باشگاهی اردبیل در جشنواره مینی والیبال
  • برگزاری دوره تربیت مربی «مخابرات و ارتباطات رادیویی» در استان سمنان
  • بهره برداری از ۱۱۰۰ مسکن ویژه محرومان به همت بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • روایتی از دیدار معلمان و دانشجویان فرهنگیان با رهبر انقلاب / مراکز تربیت معلّم را دستِ‌کم نباید گرفت
  • برگزاری اولین یادواره شهدای زن در شهرستان هرند + فیلم
  • اساتید در شکل‌گیری شخصیت انسان‌هایی که آینده جامعه را می‌سازند، بسیار مؤثر هستند