Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، متن این بیانیه به شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم
قُل إِنَّمَا أَعِظُکُم بِوَ احِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثنَى وَفُرَادَى (آیه ۴۶ سوره سبأ)

در دوران کنونی، نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران علی‌رغم دشمنی‌های همه‌جانبه و تحریم‌های ظالمانه و همچنین کُرنِش برخی از وادادگان داخلی، بر اساس تدابیر حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب، همچنان مقتدر و بی‌همتا به پیش می‌تازد و منشاء تحولات منطقه‌ای و جهانی عظیمی بوده و هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این حرکتِ رو به رشد تنها در سایه رهبری حکیمانه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و همراهی، همدلیِ اقشار مختلف جامعه و تبعیت کامل از فرامین، ولی امر مسلمین امکان پذیر بوده و ادامه آن نیز منوط به وحدت بین آحاد جامعه بویژه در موضوعات ملی و بین المللی است.

وحدت حوزه و دانشگاه که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی از مهمترین مطالبات امامین انقلاب اسلامی بوده، امروزه در مسائل بسیار مهم جامعه بویژه نظریه پردازی، تحول در علوم انسانی، جامعه سازی و تمدن سازی، می‌تواند تاثیر بسیار مهمی داشته باشد.

با مطالعه دقیق بیانیه گام دوم و بویژه هدف‌ها و برنامه‌های پیش بینی شده در انتهای بیانیه مشاهده می‌شود که بخش عظیمی از این اهداف در سایه تلاش پژوهشی و با رویکرد دینی است و لذا نقش وحدت حوزه و دانشگاه در سیاست گذاری و تربیت نیرو‌های خلّاق در راستای پیشرفت و شکل‌گیری تمدن ایرانی اسلامی بسیار مهم و کلیدی خواهد بود.

اساتید و نخبگان بسیجی دانشگاه و حوزه ضمن اعلام آمادگی به منظور حرکت در راستای وحدت بیشتر یکی از مهمترین محور‌های وحدت را استکبار ستیزی ارزیابی نموده و معتقدند حوادث این ایام نمایش ابعاد گسترده دشمنی استکبار و آمریکا و برهانی قاطع و محکم بر این مدعاست که همه احزاب حاکم بر آمریکا، با اصل نظام جمهوری اسلامی مخالفت داشته که از کارتر آغاز و با بایدِن نیز ادامه خواهد یافت.

اقدام ترویستی و شهادت سردار سلیمانی و دانشمند عزیز، فخری‌زاده نشان داد اندیشه سازش به شکست رسیده و تفکر مقاومت تنها گزینه ‏پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در ایران و سرفرازی ما در سراسر جهان است و در این حال برخی از ساده اندیشانی که هنوز بر طبل مذاکره با آمریکا می‌کوبند باید توجه داشته باشند، مذاکره با شیطان بزرگ ‏حماقت محض است.

سوال فرهیختگان حوزه و دانشگاه از دستگاه دیپلماسی کشورمان و در راس آن وزارت امورخارجه؛ این است که در دستگاه دیپلماسی چه می‌گذرد که اتحادیه اروپا در برابر اعدام یک جاسوس جرات ابراز نظر مداخله جویانه به خود می‌دهد و افرادی همچون اردوغان به خود اجازه می‌دهد به تمامیت ارضی ایران عزیز گستاخی کند؟!

اساتید دانشگاهی و حوزوی اعلام می‌دارند، چاره حلِ معضلات جامعه حرکت جهادی در شکوفائی تولید و پایه‌گذاری اقتصاد بر توان داخلی و چاره اندیشی برای خنثی سازی تحریمات ظالمانه آمریکا خواهد بود که تجربه نشان داد هر حرکتی در راستای اعتماد به دشمن و جلب حمایت او محکوم به شکست است

در پایان اعضای بسیج نخبگان و اساتید حوزه و دانشگاه با هم‌دلی کامل در راستای تمدن سازی و جامعه سازی کشورمان اهتمام ویژه خواهند داشت و در راستای تبیین فرامین رهبر فرزانه و پیشبرد اهداف انقلاب، کرسی‌های نظریه پردازی مشترک در حوزه و دانشگاه راه‌اندازی خواهند نمود.

والسلام علیکم ورحمت الله و برکاته
۲۶/۰۹/۱۳۹۹

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حوزه علمیه وحدت حوزه و دانشگاه حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۶۳۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • بیانیه وزارت خارجه مصر درباره دیدار شکری و امیرعبداللهیان: دو طرف در راستای تلاش برای عادی‌سازی روابط بین ۲ کشور توافق کردند
  • اساتید نقش مهمی در جهاد تبیین دارند
  • دیدار رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با رهبر شیعیان مالی
  • رهبر شیعیان کشور مالی با رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار کرد
  • از پرداخت بیش از ۴ هزار وام متاهلی به دانشجویان پزشکی تا تاکید بر استفاده دانشگاه‌ها از سند دانشگاه اسلامی
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند