Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی بسیج اساتید دانشگاه تبریز در محکومیت اظهارات اخیر اردوغان، رییس جمهور ترکیه، بیانیه‌ای صادر کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لاَتُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ
و بترسید از فتنه‌ای که تنها ستمکارانتان را در بر نخواهد گرفت و بدانید که خدا به سختی عقوبت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیه 25 سوره انفال

هر از چندگاهی نتایج شوم حضور عناصر صهیونیستی غاصب و نفوذ آنان در ارکان حکومتی دولت های ضعیف الاراده منطقه بصورت جنگ و ایجاد اختلاف بین کشورهای همسایه ظهور و بروز پیدا می کند و این بار قرعه خوش خدمتی به این به غده سرطانی و اختلاف افکنی برای بی اعتبار کردن ترکیه رقم خورده است تا بایک تیر دونشان بزنند هم یک رقیب اقتصادی مثل این کشور را ورشکست داده و ضربه ای مهلک بر هژمونی منطقه ای وی در نزد همسایگان وارده کرده و هم تخم جدید اختلاف در منطقه را کاشته و میوه های آن را با تکیه ستون پنجم خودشان با عنوان قوم گرایان در منطقه را بچینند.

بر این اساس، اخیرا فتنه ای جدید در آسیای میانه بصورت سخنرانی رجب طیب اردوغان رئیس جمهور متوهم ترکیه در مراسم رژه نظامی نیروهای جمهوری آذربایجان ظهور کرده است. سخنان وی در قالب شعری غلط علیه تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران اسائه ادب کرده که در عرف سیاسی غیر دیپلماتیک و عین رفتار مداخله جویانه محسوب می شود و لذا مستحق برخورد تنبیهی شدید از سوی ایران اسلامی است. ما اساتید بسیجی دانشگاهیان تبریز ضمن محکومیت اظهارات اردوغان و اظهار برائت و تنفر از فتنه انگیزی وی، توجه ملت های مسلمان منطقه را به مفاد زیر جلب می کنیم.

۱- اعتقاد راسخ ما این است که عامل پیوند دو ملت مسلمان نه زبان آذری، بلکه مکتب اسلام و سنت و سیره رسول خدا (ص) و ولایت اهل بیت علیهم السلام بوده عامل پیوند مردمان دو سوی ارس بوده و این پیوند با چنین اظهارات ابلهانه ای ناگسستنی است.
۲- رجب طیب اردوغان رئیس جمهور متوهم ترکیه که سابقه پشتیبانی داعش را در کارنامه سیاه خود دارد. با اعزام هزاران تروریست تکفیری به آذربایجان نشان داد همچنان پیوندهای خود را با تروریسم بین الملل حفظ کرده و مردم مسلمان ترکیه و ملت های منطقه را در کانون تهدیدهای تروریستی قرار داده است و این رفتار وی از دید دانشگاهیان انقلابی و آزاده آذربایجان پنهان نمانده است

۳- ما دانشگاهیان ضمن یادآوری کودتای 15 جولای 2016 به اردوغان و اثبات برادری جمهوری اسلامی با مردم مسلمان ترکیه در آن شب، هشدار می دهیم دوستی با صهیونیستها و اجرای سیاستهای استکبار جهانی منافع ملی ترکیه و ملت های منطقه را تامین نخواهد کرد.

۴- ما اساتید بسیجی دانشگاه تبریز از دولت جمهوری آذربایجان می خواهیم با محکوم کردن اظهارات مداخله جویانه اردوغان که روابط دوستانه دو ملت را نشانه گرفته، صف خود را از صف رئیس جمهور فتنه گر ترکیه جدا سازد.

۵- ما اساتید جان برکف در میادین دفاع از تمامیت ارضی و ارزشی کشورمان از اقدامات نهادهای مسئول بویژه وزارت خارجه در این خصوص حمایت کرده و اعلام می کنیم ملت مسلمان ایران به کسی اجازه دخالت در تمامیت ارضی خود را نخواهد داد و عاقبت شوم صدام ملعون می تواند عبرتی آشکار برای تنبه اردوغان و الهام بخشندگان آتش افروز وی بوده باشد.

در آخر با امید به فضل الهی بزودی شاهد برملاشدن دست پلید خانه عنکبوتی ها و اعراب عبری مسلک آنان در پشتیبانی تدارکاتی این فتنه خواهیم بود این فتنه انگیزی آنان چندان طولی نکشیده و عمر این فتنه ناشیانه هم با واکنش مناسب آزادگان منطقه و با نشان اقتدار بی نظیر کشور عزیزمان به رهبری ولایت امر بسی کوتاه و گذرا خواهد بود ان شاءالله.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی جمهوري آذربايجان ايران تركيه رجب طیب اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۲۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد

دولت ترکیه پس از ماه ها مقاومت در برابر انتقادات داخلی، در نهایت اعلام کرد تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع می کند.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، دولت ترکیه روز پنجشنبه (دیروز) تمامی واردات و صادرات به اسرائیل را به دلیل اقدام نظامی جاری این کشور در غزه به حالت تعلیق درآورد و متعهد شد تا زمانی که دولت اسرائیل اجازه ارسال کمک های بشردوستانه به غزه را بدهد، به قطع روابط تجاری خود ادامه خواهد داد.

در بیانیه وزارت بازرگانی ترکیه آمده است: "معاملات صادرات و واردات در رابطه با اسرائیل متوقف شده است و شامل تمامی محصولات می شود."

به گفته این وزارتخانه، مقامات ترکیه با مقامات فلسطینی هماهنگ خواهند شد تا اطمینان حاصل کنند که فلسطینی ها تحت تاثیر تعلیق واردات و صادرات قرار نخواهند گرفت.

این وزارتخانه این اقدام را "مرحله دوم" اقدامات علیه اسرائیل توصیف کرد و افزود که این اقدامات تا زمانی که اسرائیل "اجازه جریان بی وقفه و کافی کمک های بشردوستانه به غزه را ندهد، به قوت خود باقی خواهد ماند."

ماه گذشته، ترکیه اعلام کرد که صادرات 54 نوع محصول از جمله آلومینیوم، فولاد، محصولات ساختمانی و کودهای شیمیایی به اسرائیل را محدود می کند. اسرائیل نیز با اعلام موانع تجاری متقابل پاسخ داد.

"اسرائیل کاتز" وزیر امور خارجه اسرائیل روز پنجشنبه ترکیه را متهم کرد که واردات و صادرات اسرائیل از بنادر ترکیه را مسدود کرده است.
کاتز در پلتفرم اجتماعی "ایکس" (توییتر) نوشت: رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه با مسدود کردن بنادر برای واردات و صادرات اسرائیل، توافقات را زیر پا می‌گذارد.

کاتز گفت که به مقامات مربوطه در اسرائیل دستور داده است که "فورا با همه طرف‌های مرتبط در دولت برای ایجاد جایگزین‌هایی برای تجارت با ترکیه، با تمرکز بر تولید داخلی و واردات از کشورهای دیگر، تعامل کنند."

دولت اردوغان که در انتخابات محلی در ماه مارس شکست‌های بزرگی را متحمل شد، در داخل این کشور با فشار شدیدی برای توقف تجارت با اسرائیل مواجه است. 

منتقدان طی ماه های گذشته دولت را متهم می کردند که با وجود لحن انتقادی شدید علیه اسرائیل همچنان به روابط تجاری و اقتصادی با اسرائیل ادامه می دهند و این مساله را ریاکاری و استاندارد دوگانه می دانستند.

حجم روابط تجاری ترکیه و اسرائیل در سال گذشته میلادی بیش از 6 میلیارد دلار برآورد شده است.

ترکیه در سال 1949 اسراییل را به رسمیت شناخت. در دوران اردوغان، تنش ها بین آنکارا و تل آویو فراز و فرود داشته است.

اردوغان پس از حمله نظامی اسرائیل به غزه، انتقادات خود را نسبت به اسرائیل تشدید کرد و آن را به انجام جنایات جنگی و نسل کشی متهم کرد. او گروه شبه‌نظامی حماس را که توسط اسرائیل، آمریکا و اتحادیه اروپا یک سازمان تروریستی تلقی می شود، "مبارزان آزادی" توصیف کرده است.

این هفته، "هاکان فیدان" وزیر امور خارجه ترکیه گفت که ترکیه تصمیم گرفته است به پرونده حقوقی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری بپیوندد و به زودی درخواست رسمی برای مداخله در این پرونده ارائه خواهد کرد.

آفریقای جنوبی پرونده ای را در دیوان بین المللی دادگستری تشکیل داده و اسرائیل را به نقض کنوانسیون منع "نسل کشی" متهم کرده است. 

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتقاد رهبر حزب رفاه ترکیه از اردوغان: آیا شایسته ترکیه است که علیه ایران با اسرائیل همکاری کند؟ صادرات هزاران کیلو باروت و بمب توسط ترکیه به اسرائیل

دیگر خبرها

  • بازداشت ۷ نفر اراذل و اوباش در منطقه رواسان تبریز
  • پایان روابط تجاری ترکیه ـ اسرائیل/ اردوغان در جنگ غزه به دنبال چیست؟
  • اردوغان: هدفمان مجبور کردن نتانیاهو به آتش بس است
  • دانشگاه رازی آماده پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • اردوغان: به تجارت ۹.۵ میلیارد دلاری با اسرائیل پایان دادیم
  • اولین اظهارات اردوغان پس از قطع روابط تجاری با اسرائیل/ نتانیاهو بی‌رحم است
  • اردوغان: دادوستد با اسرائیل را خاتمه دادیم
  • اردوغان سیاست ترکیه را «نرم» می‌کند
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی کرمانشاه برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا