Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)، بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج بیانیه‌ای صادر کرد.

در بخش ابتدایی این بیانیه آمده است: پنجم آذرماه سالروز فرمان حضرت امام(ره) و تشکیل نهاد همیشه مردمی بسیج مستضعفین است. «تفکر بسیجی» پشتوانه حرکت‌های عظیم و سیراب کننده ذهن‌های تشنه و دل‌های مشتاق در داخل و خارج از کشور و مسلمانان منطقه شده و سابقه درخشان چهل و یک سال سال فعالیت، این نهاد مردمی را به گوهری درخشان و تکیه‌گاهی محکم برای مردم و نظام تبدیل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بیانیه بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تاکید شده است: مبارزه با نفس و اخلاص، بصیرت، اطاعت از فرامین امام جامعه، تلاش با حداکثر ظرفیت‌ها بدون توقع ویژه خواری، اتکا به درون و ناامیدی از بیرون، پاکدستی در امور و دوری از منفعت‌طلبی، سبقت در امور معنوی، استکبارستیزی در سه حوزه فردی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی بود که از بسیجیان «شیرمردان روز و شب زنده‌داران زاهد» ساخت. از غرش توهم‌آلود ابرقدرتها نترسیدند و با دستهای خالی، اما با دلهای «پر امید به فضل و نصرت الهی» میدان را خالی نکردند و هر جا «استقامت» ورزیدند پیروز شدند. بسیج و بسیجی در این مسیر «از امت»، «با امت» و «برای امت» به پیروی از امام خط‌شکنی ‌کرد و مصداق بارز «اشدا علی الکفار و رحما بینهم» شد و بدون هیج چشمداشتی در «وسط میدان» و خط مقدم حرکت، عمل، مبارزه، ایثار و جانفشانی قرار گرفت و حماسه آفرید.

در بخش دیگری از این بیانیه مطرح شده است: از بیش از چهل و یک سال پرافتخار انقلاب شکوهمند را پشت سر گذاشتیم، به مدد تفکر بسیجی به غنی سازی ۲۰ درصدی و قدرت موشکی و موفقیت‌های بیشمار دیگر رسیدیم  و اکنون به پشتوانه تجربه‌های طولانی در میدان‌های پیش رو قدم خواهیم نهاد و معتقدیم که هر جا از پیشرفت بازمانده‌ایم، یگانه دلیلش فقدان نفوذ و نزج تفکر بسیجی در آن حوزه بوده است و بطور قطع و یقین نیازمند تزریق این روحیه جهادی در حوزه‌های عقب‌مانده هستیم. 

در این بیانیه عنوان شده است: بسیج اساتید بر این باور است که امروز دشمنی استکبار با پیشرفت ایران آشکارتر از گذشته است و دانشگاه‌ها  باید رویکرد خود را در گام دوم اصلاح کنند. ظرفیت عظیم، ساختارها و نهادهای تحت اختیار دانشگاه نه به عنوان بخشی از بازوی تحقیقاتی غرب، بلکه باید با «رویکرد حل المسائلی»، در خدمت مردم و برای پیشرفت جامعه تعریف شود و تلاش کند. در این رویکرد، وظیفه یک استاد دانشگاه، پژوهش تنها نیست.

در بخش پایانی این بیانیه آمده است: یک استاد دانشگاه، یک انسان مؤمن جهادی محقق متصل به آسمان است که در کنار آموزش و کار تخصصی و پژوهشی، جلوه‌های محبت، مهربانی و شفقتش را نسبت به مردم در سختی‌ها و تنگناها بروز می‌دهد و هر زمان که نیاز باشد در صف مقدم حرکتهای جهادی حل مسائل است. اگر تنگناهای اقتصادی ناشی از کرونا رخ می‌دهد پیشگام حرکتهای «رزمایش مومنانه» است، اگر پای قطع وابستگی در میان است شبانه‌روز در شرکت دانش‌بنیان مشغول فعالیت جهادی است  و در یک کلام «استاد دانشگاه تراز گام دوم» انقلاب، همچون «شهدا» فدایی پیشرفت علمی ایران است. هفته بسیج فرصتی فراهم ساخت تا مروری بر « تفکر بسیجی» داشته باشیم و یادآور شویم نصرت الهی پاداش اخلاص در این مسیر است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1081735 برچسب‌ها بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی کرونا بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بسیج اساتید تفکر بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۱۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله حسینی بوشهری در مراسم گرامیداشت «مقام استاد» که در سالن اجتماعات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) قم برگزار شد اظهار داشت: مقام معلم و استاد در اسلام و نقشی که این قشر در رشد و تربیت شاگردان می تواند داشته باشد، کلیدی و اساسی است و از مهمترین امتیازات جامعه بشری و تغییر در مسیر آن محسوب می شود.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم تربیت اساتید فراوان، توانمندی ها و دستاوردهای آموزشی و پژوهشی موسسه امام خمینی(ره) را بسیار مهم، کارآمد و مفید برای جامعه ارزیابی کرد و افزود: رشد علمی جامعه و افتخارآفرینی کشور در علوم انسانی و تجربی ریشه در تلاش اساتید دلسوز و متدین دارد و امروز بحمدالله از میوه دلچسب این درخت تناور بهره مند هستیم.

وی با بیان اینکه اگر جامعه بخواهد متحول شود تعلیم و تربیت در آن باید متحول شود، ادامه داد: این در حالی است که تغییر در زندگی اجتماعی از مدرسه به عنوان محور تحول اجتماعی آغاز خواهد شد و اگر تغییری از مدرسه شروع می شود باید این تغییر را از مربی و استاد شروع کنیم.

دبیر شورای عالی حوزه های علمیه گفت: این همه آثار و برکات آیت الله مصباح یزدی(ره) و همت و تلاش فراوان ایشان در زمینه تحول در علوم انسانی و نشر معارف دین از اخلاص این معلم بزرگ سرچشمه می گیرد.

آیت الله حسینی بوشهری با تاکید بر اینکه تعلیم و تعلم از نعمت های بزرگ خدا است، ضمن اشاره به آیات قرآن، خداوند را اولین معلم بشر دانست و عنوان کرد: دسته دوم از معلمان، انبیا و اولیای الهی به عنوان مربیان و معلمان بشر هستند, هزاران پیامبر الهی با رسالت های مختلف کار هدایت انسان های گمراه و رهنمون کردن آن ها به سمت نور را داشته اند.

وی کار برای خدا را از ویژگی شهید مطهری و آیت الله مصباح یزدی(ره) دانست و آن را رمز موفقیت اساتید و معلمان برشمرد و افزود: استاد نمونه کسی است که برای اجر و مزد کیسه ندوخته است و باید بر آنچه تدریس می کند، اخلاص، اشراف و اهتمام داشته باشد.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با تشریح این که استاد باید با مطالعه دقیق و به روز و تسلط و اطلاع بر کتاب های تازه چاپ شده و نظریه های جدید، درس خود را ارائه کند، گفت: استاد و معلم تنها انتقال دهنده اصطلاحات نباشد. مهم نَفَس استاد است که اگر متخلق به اخلاق باشد، درس و نفس قدسی او تاثیرگذار است و با این گونه اساتید، شاگردان مفیدی برای جامعه تربیت می شوند.

تقدیر از اساتید برتر و ارائه گزارسی از روند برنامه های آموزشی موسسه امام خمینی(ره) توسط معاون آموزش از دیگر برنامه های آیین گرامیداشت روز استاد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارتقای کیفیت آموزش و پیشرفت علمی با جذب دانشجویان بین الملل
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد
  • آیت‌الله مصباح نقش مهمی در تحول علوم انسانی داشتند