Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش روز چهارشنبه مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی در این پیام افزود: اهانت مجدد به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) آن هم در روزهای منتهی به سالروز ولادت ایشان، قلب مسلمانان را به درد آورده است. جهان اسلام و ملت‌های مسلمان هیچ گاه از گزند دولت‌های غربی و آمریکایی در امان نبوده‌اند؛ گاه با ایجاد، حمایت و هدایت گروه‌های تکفیری که جان هزاران مسلمان را گرفتند و میلیون‌ها نفر را آواره کردند، گاه با حمله نظامی و اکنون با توهین به مقدسات آن هم با پوشش زرورقی به نام «آزادی بیان».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها در این پیام تصریح کرد: ادعای دروغین آزادی بیان در حالی از سوی سیاستمداران غربی مطرح می‌شود که اساتید دانشگاهی بابت سوال درباره «هولوکاست» به شدت محکوم می‌شوند و سرنوشتی نامعلوم پیدا می‌کنند. حتی انتقاد از رشد و گسترش همجنس‌بازی که رفتاری به دور از شأن انسان‌هاست و نمی‌توان نام آن را رفتاری حیوانی نامید، با برخورد شدید رسانه‌ها همراه می‌شود؛ اما در این جوامع به راحتی به مقدسات بیش از یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون مسلمان توهین می‌کنند و دولتمردان غربی و آمریکایی و رسانه‌های آنها، در برابر این اقدام سکوت کرده‌اند.

وی عنوان کرد: اقدامات این چنینی در قداست‌زدایی به انگیزه انحراف ذهن ملت‌های مسلمان و مردم جهان از اقدامات دولت‌های غربی، دولت تروریست ایالت متحده آمریکا و رژیم خونخوار صهیونستی صورت می‌گیرد تا عمق فجایعی که این دولت‌ها برای ملت‌های مسلمان در سوریه، یمن، لبنان، فلسطین، بحرین، عراق، افغانستان و سایر کشورهای مظلوم ایجاد کرده‌اند، مشاهده نشود.

رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد: با وجود تراکم بالای کشورهای اسلامی در منطقه غرب آسیا، اما حکام برخی از کشورهای این مناطق به دلیل تن‌سپاری به ذلت غربی و آمریکایی، از واکنش نشان دادن نسبت به این اقدامات هراس دارند. بنابراین لازم است تا بار دیگر، ملت‌های آزاده و مسلمانان در این مناطق و سایر نقاط جهان، نسبت به این اقدامات وقیحانه واکنش نشان دهند تا شاهد تکرار این مسیر توهین آمیز نباشیم.

بیانیه مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها در محکومیت اقدام رییس جمهوری فرانسه  

همچنین مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها نیز در محکومیت اقدام اخیر دولت فرانسه بیانیه صادر کرد.

در این بیانیه آمده است: از بعثت نبی اکرم محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم، بیش از چهارده قرن می گذرد؛ پیامبر رحمتی که رسالت خود را اکمال و اتمام مکارم اخلاق اعلام کرد و حتی قبل از رسالتش، به محمد امین ملقب شد.

مجمع بین المللی اساتید مسلمان خاطر نشان کردند: حضرت محمد(ص) در میان مردمانی زیست که در میان جهل مطلق شب و روز خود را سپری می کردند. همانانی که برای باریدن باران شتر را کتک می زدند، هیچ گاه سر سوزنی ستم و بی عدالتی و ظلم از وی ندیده بودند.

مجمع بین‌المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها در این بیانیه تصریح کردند: پیامبر مکرم اسلام، حضرت محمد (ص)، همانی بود که خداوند فرمود: اگر مهربان نبودی مردم از اطرافت پراکنده می شدند! همانی که قلبش برای جهل مردم نادان آن عصر آن چنان فشرده شده بود که خداوند فرمود ما می دانیم قلبت از جهل مردم فسرده است، اما تو تنها بیم دهنده و بشارت دهنده هستی.

این بیانیه می افزاید: حضرت محمد (ص)، آن معمار بزرگ اسلام، در سخت ترین شرایط، از همان آغاز که یاران با وفایش را شیاطین انسان نمای آن عصر با سنگ های داغ شبه جزیره عربستان شکنجه می دادند تا زمانی که تحت شدید ترین تحریم ها در شعب ابی طالب روزگار می گذارند، نه تنها هرگز حتی ذره ای از فضائل اخلاقیش کاسته نشد، بلکه مانند چراغی پر نور، گرما بخش قلوب یاران و پیروانی بود که تا امروز مانند آن ها کمیاب است. اصحابی که در فضائل و کرامات نبی مکرم اسلام حدیث ها گفته اند و قلم ها فرسوده اند.

در ادامه این بیانیه آمده است: فضائلی که اگر دریا ها مرکب شوند بازهم قلم زیر بار آنها خواهد شکست. نام محمد (ص)، نوید بخش صلح بود، با تمام قوا در طول عمر با برکتش با رذائل اخلاقی جنگید و هر آنکه در جنگ اسیر می شد، از جان خود مطمئن بود؛ چرا که می دانست نزد سپاه اسلام، ظلم بر مظلوم جایگاهی ندارد. 

در این بیانیه تاکید شده است: مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها، اقدام اخیر رییس جمهوری فرانسه و حمایت از اقدام شنیع روزنامه شارلی ابدو در انتشار کاریکاتور نبی مکرم اسلام را که نتیجه اقدامات پشت پرده صهیونیست جهانی است و دست دولت فرانسه از آستین آن بیرون آمد را شدیدا محکوم می کند و به عمال و بدخواهان اسلام راستین که عطر آن برگرفته از سیره پیامبر رحمت، ختمی مرتبت حضرت محمد مصطفی (ص) است هشدار می دهد که راه حق، راه عدل و دوستی، راهی که حضرت محمد (ص) در تمامی عمر پر برکت خود همواره بر همین مسیر گام نهاد، نه تنها با انتشار تصاویر موهن از ایشان فراموش شدنی نیست، بلکه امت مسلمان در سرتاسر دنیا، بیش از گذشته به ذات خبیث عمال غرب پی برده و از آنها برائت می جوید و با قدرت بیشتر تا جان در راه زنده نگه داشتن یاد نبی مکرم اسلام و احقاق آنچه نااهلان از ایشان دریغ کردند، فدا کند. 

برچسب‌ها حجت الاسلام مصطفی رستمی فرانسه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها پیامبر اکرم امانوئل مکرون پروندهٔ خبری مکرون و ماسک آزادی بیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حجت الاسلام مصطفی رستمی فرانسه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها پیامبر اکرم امانوئل مکرون حجت الاسلام مصطفی رستمی فرانسه نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها پیامبر اکرم امانوئل مکرون اخبار کنکور مجمع بین المللی اساتید مسلمان دانشگاه ها رهبری در دانشگاه ها نهاد نمایندگی مکرم اسلام حضرت محمد دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۸۶۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زائری از پرو

خورخه دانیل راولو مجیا، میهمان این روزهای کشور ماست. مسافری از پرو که با تحقیق زیاد، دین اسلام را برگزیده و حالا یک شیعه معتقد است.‌ او در ۳۶ سالگی به کامل بودن دین مسلمانان‌ پی برده و حالا از پیروان پیامبر مهربانی‌هاست‌. یکی از میلیون‌ها مسلمانی که دوست دارند دین اسلام را سرمشق زندگی خود قرار دهند.

از تروجیلو به مشهد

دو هفته‌ای می‌شود قدم در خاک ایران گذاشته و خودش را به حرم مطهر امام رضا(ع) رسانده است تا در یکی از مقدس‌ترین عبادتگاه‌های شیعیان جهان، به آرامش روح و جان برسد. او در این مسیر برای خود یک همسفر برگزیده است، بانویی ایرانی به نام زینب‌خانم که در شناخت دین اسلام برای دنیل حضور پررنگی داشته است.

لابه‌لای نواهای خوش‌لحن حرم‌ مطهر رضوی در یک روز بهاری و میان قاب‌های زیبای معماری این بنای‌ مقدس با مرد تازه‌مسلمان‌ شده اهل آمریکای جنوبی گفت‌وگو می‌کنیم. با کسی که اسلام را مرحله به مرحله و با شناخت زیبایی‌های این دین، برگزیده است.

سرنوشت چیز عجیبی است، توجه پروردگار به بندگانش از آن‌ هم عجیب‌تر! سرنوشت می‌تواند فردی را از شهر تروجیلو در شمال پرو به مشهد بیاورد و از طرفی توجه ویژه پروردگار سبب می‌شود کسی مثل دنیل از میان میلیون‌ها آدم برگزیده شود.

خورخه دانیل اهل سفر است، اهل تفریح و جست‌وجو در رازهای طبیعت و جهان هستی و همین کنجکاوی‌اش بوده که او را در موقعیت فعلی قرار داده است.

قرآن راهنمای زندگی بود

بیش از دو سال قبل نخستین مقدمات آشنایی دنیل با دین اسلام فراهم شد، او در جنگل‌های پرو به گفت‌وگو با دوستی نشست که برای او صفحاتی از آیین اسلام را ورق زد. دنیل تعریف می‌کند: نخستین آشنایی من با اسلام از طریق یک دوست بود، ما با هم در جنگلی در پرو به گفت‌وگو نشستیم و او به واسطه همسر سابقش که اهل پاکستان بود با اسلام آشنا شده بود.

دوست دنیل برایش از زندگی مسلمان‌ها گفته بود، از آیین‌های مناسبتی و مراسم‌های شاد و حزن‌انگیزشان‌.

همه چیز از لحظه اول برای دنیل تازگی داشت، بنابراین از همان اول صحبت شروع به جست‌وجوی اطلاعات در مورد دین اسلام در اینترنت کرد و اطلاعات تکمیلی جالبی بدست آورد.

روز به روز کسب اطلاعات بیشتر، این ذهنیت را در دنیل پرورش داد که او هم‌ می‌تواند عضوی از جامعه بزرگ‌ مسلمانان باشد. دنیل می‌گوید: هر چه اطلاعات بیشتری کسب می‌کردم فکر می‌کردم من باید این دین را انتخاب کنم، این دین آنچه را طلب دارم‌ به من‌ می‌دهد. هر روز احساس خوش‌تری داشتم، کتاب قرآنی به زبان اسپانیایی تهیه کردم، این کتاب مقدس را دوست داشتم،‌ مطالعه آن به من راهنمایی برای زندگی می‌داد و فکر می‌کردم روح من را درگیر می‌کند. حتی از طریق این کتاب کامل دینی می‌توانستم متوجه شوم که چگونه باید با مسلمانان ارتباط بگیرم. کسب این اطلاعات و احساس خوبی که به من دست می‌داد من را به سمت اسلام می‌کشاند.

می‌خواهم از اسلام برای هموطنانم بگویم

شناخت اسلام و آشنایی بیشتر با ادیان سبب شده خورخه دانیل به شناخت خوبی از دین برسد. او معتقد است دین اسلام برای کامل‌تر شدن انسان‌هایی مثل او آمده است. او هنوز با آیین مسلمانیت آشنایی کاملی ندارد و می‌گوید: من هر روز در حال یادگیری هستم، من بسیار علاقه‌مند به انجام کارهایی هستم که اکنون در مراسم‌های مسلمانان می‌بینم، کارهایی که قصد دارم بعداً در کشورم هم انجام دهم، دوست دارم روز به روز بیشتر بیاموزم و زیبایی‌های اسلام را به کشورم منتقل کنم.

اینجا دین و آیین با آمریکای جنوبی تفاوت دارد، این جمله را آقای خورخه دنیل مطرح می‌کند و ادامه می‌دهد: این تفاوت خوب است، مثبت است، دوست دارم این تفاوت‌ها و این رفتار مسلمانان را با هموطنانم در آینده به اشتراک بگذارم، این کار کمک می‌کند از خدا پیروی کنم و پیروی از خدا را به دیگران یادآوری کنم.

ضریح را که لمس کردم تحت ‌تأثیر قرار گرفتم

زینب‌خانم و همسرش این روزها با دنیل همراه هستند تا او هم ایران زیبا را بیشتر ببیند و هم اسلام را بیشتر بشناسد. او درباره نقش همسرش در اسلام آوردنش می‌گوید: همسرم مکمل مناسبی برای زندگی من در دین اسلام است، در ابتدای شناخت من از اسلام ایشان را هنوز نمی‌شناختم، اما در ادامه خداوند او را برایم فرستاد تا مکمل مناسبی برایم باشد و بتوانم از در مورد دین اسلام بیاموزم. او اکنون شریک زندگی من است.

شیعه، مذهبی است که مرد ۳۶ ساله پرویی برگزیده است، او توضیح می‌دهد: من تشیع را برگزیدم چون احساس کردم کامل‌تر است.

تجربه سفر به مشهد و حرم مطهر رضوی برای دنیل جذاب بوده است، او تعریف می‌کند: من به این شهر زیبا آمدم چون سال گذشته با همسرم آشنا شدم، او از شهر خود که بسیار مذهبی است برایم گفته بود از حرم مطهر امام رضا(ع) که زیباست و حس خوبی که به آدم می‌دهد.

خورخه دنیل می‌گوید: من با همسرم به حرم منور رفتیم. فکر کردم در بهشت هستم. نمی‌دانم چگونه توضیح دهم، اما به مدت 10دقیقه آرامشی در قلبم احساس کردم که تجربه آن را نداشتم. زمانی که ضریح را لمس کردم بسیار تحت تأثیر قرار گرفتم.

دنیل که از دین مسیحیت به اسلام گرویده است تفاوت‌ها و شباهت‌هایی در این دو دین می‌بیند، او می‌گوید: این دو دین شبیه هم هستند، زیرا آن‌ها مبارزه برای خیر و شر را حفظ می‌کنند، پیروان این دو دین هر روز برای رسیدن به خوبی‌ها و فاصله گرفتن از بدی‌ها تلاش می‌کنند، البته که دین اسلام کامل‌تر است و جزئیات بیشتری را برای انسان لحاظ کرده است.

زهرا زنگنه

دیگر خبرها

  • زائری از پرو
  • رئیسی: با حمایت دانشجویان و اساتید کشورمان اعتراضات دانشگاهیان غرب استوارتر می‌شود
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • فلسطین؛ الگوی آزادی خواهی ملت های مسلمان
  • مرجعیت علمی امام صادق (ع) انحراف را به حداقل رساند
  • بیداری نسبت به جنایات رژیم صهیونیستی به داخل دانشگاه‌های آمریکا رسید
  • حمایت دانشجویان آمریکایی از غزه باوجود تبلیغات شدید اسلام هراسی
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • بسیج ظرفیت مادی و معنوی جهان اسلام برای کمک به فلسطین